Waarom huren ?

De meesten onder ons rijden met de Gold Wing vanwege zijn fantastisch comfort. Het is dan ook moeilijk denkbaar dat comfort te moeten opgeven op vakantie, omdat de motor te weinig bagageruimte biedt. Vaak hebben we maar 1 of 2 keer per jaar behoefte aan die extra bagageruimte, omdat we een reis plannen. Zeker als je gaat kamperen wordt het quasi onmogelijk om alles op de motor te tassen. Deze trailer biedt de oplossing. Maar hem kopen brengt ook een aantal problemen met zich mee :

 

Goldwing trailer verhuur.be

Als je zelf dergelijke Escapade trailer wil bestellen duurt het al gauw een paar maanden alvorens hij hier rijklaar ter beschikking staat. Als er “last minute” een reisje wordt gepland, is huren dus de oplossing

De nieuwprijs van deze Escapade Excel is best struis te noemen en vertegenwoordigd een flink kapitaal. Niet iedereen vindt het dat waard, zeker als hij maar af en toe gebruikt wordt.

Niet iedereen beschikt over voldoende ruimte om de trailer te stockeren als hij niet gebruikt wordt. Bij huren heb je dat probleem niet.

Of je overweegt er wel één te kopen, maar wil het eerst eens allemaal proberen en testen en kijken hoe de trailer je bevalt. Huren is de oplossing om dat te ontdekken.

Deze fantastische trailer huren kan de oplossing zijn voor u.

Neem nu contact met ons op en check de beschikbaarheid.

 

 

 

A2B Logistics BVBA - Copyright 2012 © All Rights Reserved