Over ons

Goldwing trailer verhuur.be

Na 29 jaar motorrijden en nadat ik de motor steeds meer beroepsmatig ging gebruiken, heb ik in 2012 besloten om mijn eerste GoldWing te kopen. Het is een zwarte GL1800 model 2010.

 

Nadat ik met mijn echtgenote besliste om een rondreis naar Schotland te boeken, beseften we al gauw dat we dagelijks met ALLE spullen onderweg zouden zijn, van hotel naar hotel. Het was duidelijk dat onze bagage voor 10 dagen niet allemaal in de GL1800 kon, dus gingen we maar op zoek naar een plaats waar we zo'n trailer konden huren. En blijkbaar bestond die nog niet in België. Een opportuniteit was geboren... !

 

Nu eindelijk ook trailerverhuur in België !

 

Inox trekhaak + chroom kapje.

Bol is 48 mm model, afgestemd op trailer, maar kan gewisseld worden naar andere 50mm hetgeen de Europese maat is.

Met het vrouwtje op reis in 2012 : Maximale bagage op onze reis door het Harz gebergte in Duitsland.

Een souvenir voor de kinderen kon er niet meer bij .... stampvol !

In de rode cirkel zie je de electro aansluiting, 7 pins, net zoals bij een auto. Hier netjes weggewerkt achter het spatbord.

De "Swivel hitch" koppeling, oftewel draaiende koppeling zorgt voor extra comfort. De dissel moet niet over de bol draaien, maar draait zelf (daar waar het witte bandje de kabel omhoog houdt). Daardoor vermindert de wrijving gevoelig en dit draagt bij tot het rijcomfort

En vanaf nu met een Escapade Excel trailer op stap !

Gedaan met het persen en wringen om alle bagage weg te krijgen....

Extra paar schoenen meenemen of een extra jasje ?? Geen probleem meer. En met een uitmuntende vering moet je geen schrik hebben dat de trailer "bokkesprongen" gaat maken bij oneffenheden... !

En we kunnen een heerlijk flesje meebrengen van de reis voor Oma en Opa die ondertussen op de kinderen pasten .... !

Meer weten ? Lees verder .....

 

 

A2B Logistics BVBA - Copyright 2012 © All Rights Reserved